Κάνετε κλικ με το ποντίκι για μεγένθυση των φωτογραφιών. Εάν θέλετε να λειτουργεί το δεξί κλικ για να αντιγράφετε τις φωτογραφίες στείλτε e-mail ...ΕΔΩ
Μπορείτε να στείλετε παλιές φωτογραφίες για να μπούνε μέσα στη σελίδα αυτή...ΕΔΩ


online επισκέπτες

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerΓια μας τους ορκισμένους φυσικούς, η διάκριση ανάμεσα στο παρελθόν, το παρών και το μέλλον, είναι μόνο μια ψευδαίσθηση ακόμα και αν είναι τόσο επίμονη. Άλμπερτ Αϊνστάϊν. 

online
επισκέπτες
 

Free WebSites Counters
Μοναδικοί επισκέπτες
Visit Counter  Highslide JS
1959. Στον κεντρικό δρόμο του Σουφλίου απο αριστερά προς τα δεξιά, Αθανάσιος Μπατζιάκας εκπαιδευτικός, Θεόδωρος Νάνος Εμπόριο Νεωτερισμοί, Γιάννης Τσιακίρης Μεταξουφαντουργός, Χρήστος Πυθαμούδης Ιδιωτικός Υπάληλος, Χρήστος Χούχος Εκαπαιδευτικός και Δημήτρης Μούτλιας πρώην Δήμαρχος. Η φωτογραφία και τα σχόλια είναι από τον κ. Γιώργο Τσιακίρη.
Highslide JS
Δημήτρης Αλβανός: Τάξη Ε΄ άνοιξη 1961. Από αριστ. Σταμάτης Ούτσιος, Κώστας Αλατζιάς, Δημήτρης Μπογιατζής, Τάκης Μπόγλου, Γιάννης Κακαλής, Απόστολος Πουτιουλιάκας, Λέλης Σοφοτάσιος, Δημήτρης Αλβανός, Σάκης Πεγίδης, Νίκος Ρίζος, Λάκης Μπαϊρας, Σταμάτης Αυτζίδης, Πέτρος Γκουτζέλας, Δημήτης Καμπουρούδης, Μακούλης Νίκος, Βασίλης Μητσιάρης, Θόδωρος Δεμερτζής, Άκης Λογαράς, Δημήτρης Κεμαλάκης και Πασχάλης Κουτσούλας. Η φωτογραφία και τα σχόλια είναι από τον κ. Δημήτρη Αλβανό.
.
Highslide JS
Κώστας δούλιας: Αποκριές του 1958, στο Β' Δημοτικό σχολείο, η γιαγιά μου Αντωνιά με έντησε Θεριστή με την παλαμαρά και το δερπάνι στον ώμο, τότε δεν υπήρχαν ακόμη ούτε έτοιμες στολές αλλά ούτε και μάσκες. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από τον κ. Κώστα Δούλια.
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα Κουντουρά-Ζενεμπίση.
Highslide JS
Εύη Δουργούτη: Οι προ-προπαππούδες μου Μέρμηγκας Παναγιώτης και Θεοδώρα. Μάλλον είναι το 1930. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από την κ. Εύη Δουργούτη.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από την κ. Βάγια Τσιομπανούδη.
Highslide JS
Σουφλιωτες το 1954!! Η φωτογραφία και τα σχόλια είναι από τον κ. Νίκο Τσιακίρη.
.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από τον κ. Πάνο "Αλεξανδρούπολη".
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα Κουντουρά-Ζενεμπίση.
Highslide JS
1950. Αποκριάτικη καρτολίνα του Δ' Δημοτικού Σχολείου Σουφλίου το 1950. Η φωτογραφία και τα σχόλια είναι τον κ. Πάνο "Αλεξανδρούπολη".
Highslide JS
Εκδρομή στον Προφήτη Ηλία 30-10-73. Τριάδα Αρβανίτη, Διαλεκτή Μαργαζίδου, Τριαδα, ειναι η Νίκη Γκλιαρα και η Βάσω Κορομηνα. Η φωτογραφία και τα σχόλια είναι από την κ. Τριάδα Αρβανίτη.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από τον κ. Χαράλαμπο Γιαννακίδη.
.
Highslide JS
Πασχάλης Νάνος: Δεν θα ξεχάσω τον παππού σου με την ποδιά διπλωμένη να μοιράζει καφέδες στη γειτονιά, ήταν πολύ μασαλτζης καλός επαγγελματίας, να τον θυμάστε. Η φωτογραφία είναι από τον κ. Χρήστο Αντωνιάδη.
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα Κουντουρά-Ζενεμπίση.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από τον κ. Χρήστο Αντωνιάδη.
Highslide JS
ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΛΛΑΡΙΔΗΣ: Από τα ΘΡΑΚΙΚΑ λαογραφικά στοιχεία για το Σουφλί, όπως τα έγραψε ο Δημοδιδάσkαλος Χρήστος Παπασταματίου - Μπαμπαλίτης. Όπως γράφει ο ίδιος το χρονικό αυτό μαζί με άλλα τα πήρε από ένα παλιό εκκλησιαστικό μητρώο που βρίσκεται στο Δημαρχείο Σουφλίου. Η φωτογραφία και τα σχόλια είναι από τον κ. Παύλο Φυλλαρίδη.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από τον κ. Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου.
.
Highslide JS
ΣΤΟ ΚΑΦΕΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΙΔΗΣ - ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΤΘΙΟΥΔΑΚΗΣ - ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ - ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΟΜΠΑΝΟΥΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ - ΝΤΙΩΝΙΑΣ - ΜΗΤΣΑΚΟΣ - ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΑΣ - ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΙΔΕΡΑΣ -ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΥΤΣΙΟΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΔΗΣ. Η φωτογραφία και τα σχόλια είναι από την κ. Βάγια Τσιομπανούδη.
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα Κουντουρά-Ζενεμπίση.
Highslide JS
Από τα χαρτιά του προπάππου μου,ανακάλυψα το βαπτιστικόν του το 1897!!!!! Η φωτογραφία και τα σχόλια είναι από τήν κ. Χρύσα Μπλίτσα.
Highslide JS
Νίκος Φυλλαρίδης: Καψαλιάρη, Μαρσιάνη, Τούλα Δαούτη, Τότα Τσιλλιγκίρη και κόρη, Μπάμνιου και Πετρά. Η φωτογραφία είναι από την κ. Βάγια Τσιομπανούδη.
Highslide JS
ΑΛΑΤΖΙΑ - ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΝΙΚΟΣ - ΝΤΟΜΑΝΙΔΗΣ. Η φωτογραφία και τα σχόλια είναι από την κ. Βάγια Τσιομπανούδη.
.
Highslide JS
Ετος 1964. Απο αριστερα: Αποστολος Μηντιουρης, Αχιλλεας Αραμπατζης(θειος μου), Τσιαμτσιακιρης, Χριστοδουλος Ντιωνιας(πεταλωτης, Σβηνος Γιωργος, Παπαδημος Χρηστος και πανω ορθιος Τριανταφυλλος Γκαιφυλλιας και πισω του ο αδερφος Χρηστος(διευθυντης της παλιας φιλαρμονικης και πεθερος του καθηγητη Κολια. Η φωτογραφία και τα σχόλια είναι από την κ. Νίνα Γκούδλη.
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα Κουντουρά-Ζενεμπίση.
Highslide JS
Επί Βουλγαρικής κατοχής. Η φωτογραφία είναι από τον κ. Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από τον κ. Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου.
Highslide JS
Το 1954 στις σκάλες του Γκόφιλη Καραμπάτσα. Η γειτονιά μας του Καβάκ΄ τότι είχει τόσα πιδιά όσου τώρα ούλου του Σουφλί, κάμποσοι απ΄κείνους, Ντιουλέοι, Μπαχτσιαβαναίοι, Καραμπατσαίοι, Κουτσλαίοι, Μπαλατσαίοι, Ρέντιδες, (τα αγόρια) και τόσα άλλα κορίτσια... . Η φωτογραφία και τα σχόλια είναι από τον κ. Κώστα Δούλια.
.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τούλα Δαούτη.
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα Κουντουρά-Ζενεμπίση.
Highslide JS
Gogo Pol: Πω πω Ζουμας Μουρατιδου! Θανάσης Ζέρβας: Φοβερη φωτογραφία. Nikos Tataris: ΣΩΣΤΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ!!!!!!!! Γιωτα Καβαλα: Ομορφες γνωστες φατσουλες απο τα ωραια χρονια στο Σουφλι, πρωτη δεξια ορθια η Φωτουλα. Τριάδα Αρβανίτη: Δ! Γυμνασίου......πόσα χρόνια πίσω, πόσες αναμνήσεις όμορφες....... Η φωτογραφία είναι από την κ. Τούλα Δαούτη.
Highslide JS
Νίκος Φυλλαρίδης: Το λεοντάρι της Γιαννούλης που είχε σκορπίσει τον τρόμο!!! Nanta Tsiantouka: Μεσαίος ειναι ο μπαμπάς μου ο Μπάμπης Τσιαντούκας, ο επάνω είναι ο Μενέλαος Τσιροπούλας, ο κάτω ειναι ο Δημήτρης Κηπουρός (ράφτης (μπαχτσιαβάν'ς). Nanta Tsiantouka: 1957, 14 Σεπτέμβρη στο εκκλησάκι του Σταυρού επάνω σε κολώνα γραμμής τηλεφώνου που πήγαινε στη Γιαννούλη (εχω τηλεφωνική επικοινωνια με τον Τσιαντούκα και μου τα λέει). Η φωτογραφία είναι από τον κ. Κηπουρό Θανάση.
Highslide JS
Nanta Tsiantouka: Οι δύο κοπέλες ειναι οι αδερφές του Κηπουρού, οι άλλες δύο ειναι αδερφές Μπαμπάρα (τιτελ'-ο μπαμπάς τους εκανε τον τσιρουχαλβά). Η φωτογραφία από τον κ. Κηπουρό Θανάση.
.
Highslide JS
Nanta Tsiantouka: Αυτή ειναι στο χωριό την έχει ο μπαμπάς μου! Στο τηλεφωνο αυτή τη στιγμή που μιλάω ειναι απο αριστερά ο μπαμπάς μου, δίπλα ο Γιώργος Σεϊτανίδης για τους άλλους τρεις δεν μπορώ να του δώσω να καταλάβει ποιοι ειναι πάντως ο τελευταίος ειναι ο Απόστολος Μαμούγκας. Nanta Tsiantouka: Αν έχεις οποιαδήποτε φώτο πήγαινε στο μπαμπά μου να σου τις πει! Νικόλαος Ζιώγας Ειρήνη Ούτσιου: Τριτος απο δεξια ειναι ο αδερφος του Γιωργου, Γιαννης Σειτανιδης! Nanta Tsiantouka: Διπλα του πρεπει να ειναι οπως μου λέει ο μπαμπάς μου ο Δημήτρης Παπαμαυρουδής, βρέστε μονοι σας τα σόγια!!!!! Tsiakiris Yannis: Τέταρτος Γιάγκος Σειτανιδης, αδελφός του Γιώργου, πέμπτος Παπαναστασιου...σύμφωνα με τον πατέρα μου! Ilias Maggos: Δίπλα στόν πατέρα σου Νάντα ο Γιώργος Σεϊτανίδης (Καρτσανές)!!. Η φωτογραφία είναι από τον κ. Κηπουρό Θανάση.
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα Κουντουρά-Ζενεμπίση.
Highslide JS
Nanta Tsiantouka: Ειναι στη Δαδιά στη δεξαμενή, πρωτομαγιά 1958 ή 59. Μπουζούκι ο Μενέλαος Τσιροπούλας, χορεύουν ο Μπάμπης Τσιαντούκας, Δημήτριος Μπαξεβάνης(ξυλουργός), Δημήτρης Κηπουρός(ράφτης), πίσω καθιστή η αδερφή του Δημήτρη Κηπουρού η Βαγγελίτσα. Η φωτογραφία είναι από τον κ. Κηπουρό Θανάση.
Highslide JS
Nanta Tsiantouka: Εδώ ειναι και η μαμά μου, αυριο ζήτα να σου πουν ονοματα γιατί άναψε το αυτί μου στο τηλέφωνο για να συνεννοούμε τόση ώρα. Nikos Fyllaridis: Ο πρώτος από αριστερά μοιάζει το Γιώργο Σεϊτανίδη, μετά είναι ο Τάκης Παπαμαυρουδής, μετά ο Ηλίας Δεμερτζής, στη μέση όρθιος πρέπει να ήταν ράφτης Κηπουρός Δημήτρης, μετά ο Τσιαντούκας και τελευταίος ο Δημήτρης Μπαξεβάνης. Panagiota Pitiakoudi: Η κοπέλα δίπλα στον Μπαξεβάνη είναι η ξαδέρφη του Ανδρονίκη Μέρμηγκα Καραγεωργίου. Η φωτογραφία είναι από τον κ. Κηπουρό Θανάση.
Highslide JS
Εκδρομή με το σχολείο. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από την κ. Αποστολία Κουμπή.
.
Highslide JS
Το 1958 η πλατεία Καβάκ΄δεν έφτανε να παίξουμε όλα τα παιιδά της γειτονιάς μπάλλα και μαλώναμε ποιοί θα χορέσουν στις δυό ομάδες, έδω η μιά (από αριστερά) Αντώνης Καραμπάτσας του Πατιάκ΄, Λίας Ρέντας, Τόλης ξάδερφος, Αριστείδης Μπαχτσιαβάνης, Χρήστος αδερφός μου, Κλεάνθης Κουτσούλας, εγώ και Θειόφιλης Καραμπάτσας, στην άλλη ομάδα που βγήκε δίπλα φωτογραφία αλλά δεν την έχω ήταν ο ξάδερφός μου Κουστάκ΄ς, Γιάννης και Χρήστος Σοφοτάσιος, Αντώνης Καραμπάτσας του Γιαγκούλα, Παύλος Μπαχτιαβανης, Μάτιος και Νίκος Καραμπάτσας.... Η φωτογραφία και τα σχόλια είναι από τον κ. Κώστα Δούλια.
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα Κουντουρά-Ζενεμπίση.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από τον κ. Κώστα Δούλια.
Highslide JS
Νίκος Παπαλεξανδρής. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από την κ. Βάγια Τσιομπανούδη.
Highslide JS
Φυλλαρίδης Νίκος: Τριαντάφυλλος Μισόπαπας, θείος μου. Η φωτογραφία είναι από την κ. Παναγιώτα Πιτιακούδη.
.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από την κ. Παναγιώτα Πιτιακούδη.
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα Κουντουρά-Ζενεμπίση.
Highslide JS
1975. (Εάν πατήσετε το μεγάλο Χ κάτω δεξιά στη φωτογραφία όταν βάζετε το ποντίκι θα μεγαλώσει περισσότερο). Nikos Fyllaridis: Η τρίτη πάνω δεξιά είναι η κυρία Ντιούκα, η μάνα του Νίκου και του Τάκη! Γιαρντμτζήδες... Αγγέλα Στάθη: Καθιστες απο αριστερα δευτερη η θεια μου Σοφια Χατζησαββα νομιζω. Παντελής Χατζησάββας: Όχι Τερψη δεν ειναι εδω ειναι αλλη γειτονια. Marina Mousika: Ποια γειτονιά είναι εδώ; Νομίζω ότι ξεχωρίζω την αδερφή της γιαγιάς μου όρθια με μαύρη μπλούζα από δεξιά αλλά δεν είμαι σίγουρη. Nitsa Papa: Αυτή ειναι Μαρίνα!!!! Να εισαι σίγουρη!!!! Anna Sereti: Ολες τις ξέρω ονόματα δεν θυμάμαι! Γειτονιά του Αι Γιώργη! Marina Mousika: Ε εκεί έμενε... Και νομίζω ότι κάπου βρίσκεται και η Dimitra Gkagkoulia... Κάπου στη μέση... Με μια ροζ φούξια μπλούζα... Πόπη Μπαλτζή: Ενα κοριτσακι επανω αριστερα με τα ασπρα πρεπει να ειναι η Αηδονα Παπαλεξανδρη; Nitsa Papa: Ναι Ποπη εγω ειμαι!!!!! Πόπη Μπαλτζή: Υπεροχη φωτο! Φιλια!!! Nitsa Papa: Ναι οντως....!!!!!! Dimitra Gkagkoulia: Παλια μου γειτονια κ αγαπημενη! κ αφου φιγουραρω κ εγω στην συγκεκριμενη φωτο, ας συμπληρωσω καποια ονοματα! Απο αριστερα την πρωτη δεν την θυμαμαι, μετα ακολουθουν η Ρεντα Χρυσουλα κ η κορη της Στελλα, η Μαρικα η Μπατζιακα, εγω κ διπλα μου η Βαγια Ρεντα με τις κορες της Τουλα κ Αννα, απο πανω κ προς τα δεξια η μανα μου, Γκαγκουλια Αννα με τα μαυρα, κατοπιν απο τις καθισμενες στα σκαλοπατια αναγνωριζω την Αγγελικη Ποιμενιδη την Τοτα την Καψαλιαρη, πανω αν κ δεν ειμαι σιγουρη την Τριαδα την Πετσιανα κ ορθιες την Λιτσα Καψαλιαρη, την Αιδονα κ την Γουλα Παπαλεξανδρη κ μαλλον κ την Μαρια την Πετσιανα! Δεν θυμαμαι τις γυναικες με τις μαντηλες στο κεφαλι! Αυτα! Ειμαστε στην αυλη της Τοτας Καψαλιαρη! Όμορφη φωτο κ ισως απ τις τελευταιες που αποθανατιζουν το ξεκλαδωμα! Να στε καλα! Φιλιά και απο εμένα!!!! Η φωτογραφία είναι από την κ. Σοφία Δεληπούλιου.
Highslide JS
Σουφλί, Μάιος 1987. Με τον Γιώργο Κατσαρό και τον Μίμη Πλέσσα από την συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Σουφλίου. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από τον κ. Παύλο Φυλλαρίδη, τότε Δήμαρχο Σουφλίου.
Highslide JS
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΤΟΜΑΝΙΔΗΣ. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από την κ. Βάγια Τσιομπανούδη.
.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από την κ. Παναγιώτα Σεβαστοπούλου.
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα Κουντουρά-Ζενεμπίση.
Highslide JS
1964. Το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία νεόκτιστο. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από τον κ. Ζήση Φυλλαρίδη.