Κάνετε κλικ με το ποντίκι για μεγένθυση των φωτογραφιών. Εάν θέλετε να λειτουργεί το δεξί κλικ για να αντιγράφετε τις φωτογραφίες στείλτε e-mail ...ΕΔΩ
Μπορείτε να στείλετε παλιές φωτογραφίες για να μπούνε μέσα στη σελίδα αυτή...ΕΔΩ


online επισκέπτες

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerΓια μας τους ορκισμένους φυσικούς, η διάκριση ανάμεσα στο παρελθόν, το παρών και το μέλλον, είναι μόνο μια ψευδαίσθηση ακόμα και αν είναι τόσο επίμονη. Άλμπερτ Αϊνστάϊν. 

online
επισκέπτες
 

Free WebSites Counters
Μοναδικοί επισκέπτες
Visit Counter  Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τέτα Βαλτογιάννη.
Highslide JS
Σχολικό έτος 1959-60 Δ' τάξη. Πάνω από αριστερά: Νικολτσιούδης Χάρης, Λογαράς Άκης, Πουτιουλιάκας Απόστολος, Κουτσούλας Πασχάλης, Αυτζιόγλου Σταμάτης, Μπαΐρας Λάκης, Μόκουτζιας Παναγιώτης. Μεσαία σειρά: Άννα Πασιά, Δεληπούλιος Ιωάννης, Πέτρος Γκουτζέλας, Παπάζογλου Παναγιώτης, Καμπουρούδης Δημήτρης. Κάτω σειρά: Πατέλη Κούλα, Λαμπρινή Θεοφανούδη, Μαίρη Βράβα και τελευταία Άννα Κουζούκου, δάσκαλος ο κ. ΜΠΑΜΠΑΛΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ!!! Η φωτογραφία είναι από την κ. Σοφία Δεληπούλιου και τους μαθητές τους βρήκε όλους ο κ. Ηλίας Μάγγος (19-4-2015).
.
Highslide JS
Έξω από το μηχανουργείο. Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα Κουντουρά-Ζενεμπίση.
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα Κουντουρά-Ζενεμπίση.
Highslide JS
Οικογένεια Νικολτσιούδη. Η φωτογραφία είναι από την κ. Χρύσα Καγκίδου.
Αριστερά η Γκαμπράνη απο τη Δαδιά, δεξιά η Κουντουρά και καθιστή η Αηδόνη. Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα -Ζενεμπίση.
Highslide JS
1953. Να και τρεις κούκλες τον Σεπτέμβριο του 1953! Απο αριστέρα: η γιαγιά μου, Μαρί(κ)α Κουρούδη-μετέπειτα Μπουντζιούκα-στα 25 της, δίπλα η Λιλίκα, σύζυγος του αδερφού της γιαγιάς μου Γιάννη Κουρούδη στα 27 της και τέλος η Άννα, σύζυγος του αδερφού της γιαγιάς μου Γιώργου Κουρούδη που ήταν μετανάστης στη Γερμανία (πιο μικρή από τις άλλες δυο). Η φωτογραφία ανήκει στη Λιλίκα. Τρεις κούκλες! Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από την κ. Μαρία Μάμμου.
.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα Κουντουρά-Ζενεμπίση.
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα -Ζενεμπίση.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από τον κ. Νικολτσιούδη Χαράλαμπο.
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα -Ζενεμπίση.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από τον κ. Νικολτσιούδη Χαράλαμπο.
Highslide JS
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ -ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥΔΗΣ. Η φωτογραφία είναι από τον κ. Νικολτσιούδη Χαράλαμπο.
Highslide JS
1981. ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΥΣΚΑ: ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ, ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥΔΗΣ ΧΡΟΝΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΔΕΛΗΠΟΥΛΙΟΥ, ΜΟΥΤΡΙΚΑΣ, ΓΚΑΝΤΑΤΣΙΟΥ. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από τον κ. Νικολτσιούδη Χαράλαμπο.
Highslide JS
Στέλα Ρέντα - Μπροστά στο κουλουροποιείο. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από τον κ. Νικολτσιούδη Χαράλαμπο.
Highslide JS
ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΟΦΟΤΑΣΙΟΣ - ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από τον κ. Νικολτσιούδη Χαράλαμπο.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα Κουντουρά-Ζενεμπίση.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα Κουντουρά-Ζενεμπίση.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα Κουντουρά-Ζενεμπίση.
Highslide JS
Παππούς Χρυσόστομος - γιαγιά Τριάδα. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από την κ. Τριάδα Κουντουρά-Ζενεμπίση.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από τον κ. Απόστολο Καζάκο.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από τον κ. Απόστολο Καζάκο.
Highslide JS
ΜΑΝΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΕΞΗ ΚΑΜΜΙΑ ΝΑΧΕΙ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Στη γιορτή της μητέρας 10-5-2015). Η φωτογραφία είναι από την κ. Δώρα Καπέλλα-Δαουλτζή.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από την κ. Δώρα Καπέλλα-Δαουλτζή.
Highslide JS
1962. Η οικογένεια Χαράλαμπου Γκόστια. Η φωτογραφία είναι από το λεύκωμα "Μνήμες Σουφλίου" του κ. Ζήση Φυλλαρίδη.
Highslide JS
1968. ΓΥΠΕΔΟ ΤΥΧΕΡΟΥ με τους κωστας καζακης, Κολγιωνης Πετρος και Μοκουτζιας Χαραλαμπος. Η φωτογραφία είναι από τον κ. Δαλάτση Ιωάννη.
Highslide JS
1956. Διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης. Μετά την παράσταση και βράβευση του χορευτικού Σουφλίου υπό την καθοδήγηση του πρωτοπόρου μουσικο-χοροδιδάσκαλου Κώτσιου Μπογιατζή. Η φωτογραφία είναι από τον κ. Κώστα Δούλια.
Highslide JS
Η χρυσή εποχή του μεταξιού, η ΜΑΝΑ μου με την ποδιά, Βαγγελιω Γκαγκουλια, Ανδρονικη Γκιωργκα. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από τον κ. Σταμάτη Ούτσιο.
Highslide JS
Παραδοσιακοί φούρνοι, που για 10ετίες έψηναν τα ψωμιά που τα πήγαιναν με τις πινακοτές οι γυναίκες της γειτονιάς τις καθημερινές, την Κυριακή τα φαγητά στο ταψί και κάθε πρωί πουλούσαν στα παιδιά νόστιμα σιμίτια και βραχιουνούδες, τώρα πεθαίνουν όρθιοι (ένας στο Σουφλί, στο "κούτσουρο" και ό άλλος στο Διδυμότειχο στον "καλέ". Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από τον κ. Κώστα Δούλια.
Highslide JS
Ρε Μάνα,Μητέρα,Μαμά....μπαίνω στο φουμπου εδώ και 3 μέρες και βλέπω αφιερώματα για την "γιορτή" σου. Οι άνθρωποι πονάνε για την έλλειψη σου, έχουν ενοχές, για τους μητρικούς καυγάδες σου, μετά τον θάνατο σου γίνεσαι Αγία, οι κόρες όταν κάνουν παιδιά σε "καταλαβαίνουν"....οι άνδρες είναι πάντα τα "αγοράκια" που κανείς από τους δυο σας συνήθως δεν θέλει να μεγαλώσουν ....υπάρχει και μια γιορτή για να θυμίζει, αυτό που κανονικά δεν μπορεί να ξεχαστεί..... Είναι όμως βαθιά συγκινητικές αυτές οι αναρτήσεις.... ....αλλά εγώ πάλι δεν μπορώ να "δραματοποιηθώ" μαζί σου μάνα μου Τότα. Περισσότερο μου ρχεται να σου κλείσω το μάτι.. και να σου πω..."τι κάναμε με τους ρόλους μας στην κοινή ζωή βρε παιδί μου".....μου έβγαλες το λάδι, σου έβγαλα την πίστη, με θύμωσες, σε πίκρανα, γελάσαμε τρελλά, μοιάζαμε πολύ, όταν κοιταζόμασταν στα "διαλείμματα" λέγαμε μέσα μας "σε παραδέχομαι." Μπορώ να δακρύσω για πολλές θύμησες...αλλά έχω μια ησυχία για σένα. Να σου πω σε βλέπω σαν την αγαπημένη ψυχή, που ευχαριστώ την ζωή που την γνώρισα. Και σε βλέπω και πέρα από τον ρόλο της Μάνας που έχεις για μένα... Την ζωή σου, την παιδική σου ηλικία, τον έρωτα σου, τις γέννες σου, τα παιδιά σου, τα ελαττώματα, το πείσμα σου, την δύναμή σου, την λεβεντιά σου, την αγάπη σου.. ...ρε μάνα νομίζω οτι έχουμε γίνει φίλες στον αιώνα τον άπαντα.....!!! Και για αυτό δεν μου λείπεις που σαι χιλιόμετρα μακριά ... σου κλείνω και μου κλείνεις το μάτι συνέχεια.!!. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από την κ. Βασιλεία Αρχοντούλη.
Highslide JS
1962: Διδυμότειχο, πριν τον αγώνα Α.Ε.Διδυμοτείχου-Α.Σ. Έβρος Σουφλίου 1-2. Από αριστερά Δεμερτζής Δημήτριος (Μπεκής, ταμίας του Δ.Σ) ΟΡΘΙΟΙ : Τσιακίρης Θεόδωρος( αρχηγός ), Τσιακπίνης Χρήστος (τερματοφύλακας ), Φίγκας Μιχάλης, Σεϊτανίδης Γιάννης, Τσιακίρης Ευάγγελος (Λέλης), Κακαλής Γιάννης, ΚΑΘΙΣΤΟΙ: Σεϊτανίδης Γεώργιος, Ερίκογλου Απόστολος, Αραμπατζής Γιάννης, Φούσκας Γιάννης, Τσιαντούκας Χαράλαμπος και ο Ηλίας Φυλλαρίδης (Μπαρμπαλίας) έφορος ποδοσφαίρου και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου για περισσότερα από 50 χρόνια.. Η φωτογραφία και τα σχόλια είναι από τον κ. Παύλο Φυλλαρίδη.
Highslide JS
1959. ΛΑΓΥΝΑ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΧΩΡΟΣ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΝΙΚΟΣ. Η φωτογραφία είναι από τον κ. Νίκο Τατάρη.
Highslide JS
1972. Ε ταξη Γυμνασιου Σουφλιου. Απο αριστερα, Κακαλης Πασχαλης, Νικος Ταταρης, Βλασακουδης Γιαννης, στους καταρακτες Εδεσσης. Η φωτογραφία είναι από τον κ. Βλασακούδη Γιάννη.
Highslide JS
22-05-1964. Από τα εγκαίνια του γραφείου των Λαμπράκηδων στο Σουφλί. Από αριστερά όπως βλέπουμε: Απόστολος Μυλωνάς, Πολυδεύκης Κηπουρός, Ελένη Καραβαριώτη, Νικηφόρος Κυρανούδης, Ηλίας Πεχλεβάνης και Γιάννης Στεφάνου. Η φωτογραφία είναι από τον κ. Κων/ντίνο Παπακωνσταντίνου και τα σχόλια από τον κ. Παύλο Φυλλαρίδη.
Highslide JS
1975 στο Σουφλί τριτη γυμνασίου με την φιλόλογο μας κ. Γεροντοπουλου. Εδώ φαίνονται δεξια της μονο το κεφάλι μου εικονίζονται Πασσιας Μαυρουδής, Πρεπουδης, Ντουμανιδης, Μιχάλης Φούσκας, Τολγου Γιώργος Τζιαμπαζης Σιδηράς κάτω με τα γυαλιά ο Κώστας Πιστολας. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από τον κ. Δημήτρη Σιαρβαρλή.
Highslide JS
1975 -76 Τριτη γυμνασίου στο Σουφλί, Δημήτρης Σιαρβαρλης, Δημήτρης φούσκας, Τσιακιρης Αννίβας, Τολγου Γιώργος, θανασης Μουστακιδης και αλλοι. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από τον κ. Δημήτρη Σιαρβαρλή.
Highslide JS
Ο προ-προ πάππος μου, Παρθένος Χρήστος του Απόστολου. Είναι παππούς του παππού μου Πασχάλη Παρθένου του Απόστολου. (ο μεγάλος αδερφός του παππού μου είχε ακριβώς το ίδιο όνομα: Παρθένος Χρήστος του Απόστολου). Η φωτογραφία και τα σχόλια είναι από την κ. Δήμητρα Μουσικούδη.
Highslide JS
1953. Δεξιά είναι η Ηρώ Τσιομπανούδη. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από την κ. Ματούλα Τάτσιλη.
Highslide JS
11 με 12...ειναι η ιερη ωρα του τσιπουρου...στο Σουφλι!!! εκεινη την ωρα αρχιζουν να μαζωνουντι σε διαφορα σημεια οι γειτονες...οι εργατες....οι παλιοι φιλοι.... γυναικες υπομονη κ σεβασμο σ αυτην την ωρα....δεν ειναι τυχαιο οτι οι φιλιες των ανδρων ειναι παλιες...ειλικρινεις...κ γνησιες σε αντιθεση με αυτες των γυναικων που αλληλοτρωγονται... Αφιερωμενη η σημερινη φωτο κ σ αυτους που εφυγαν...μα τα λογια τους εμειναν στην καρδια μας...κ η εικονα τους ειναι παντα εκει αναλλοιωτη... ειθε να συνεχιστουν αυτες οι ομορφες συναξεις στον τοπο μας.... στην υγεια σας...κ καλο παραδεισο στους αποντες .... Η φωτογραφία και τα σχόλια είναι από την κ. Σοφία Δεληπούλιου.
Highslide JS
Κατασκήνωση στη Λυκωφη, εγώ, Ηλίας Γκουντιακας και Απόστολος Σταυρακουδης! Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από τον κ. Σταμάτη Ούτσιο.
Η τρίτη από αριστερά είναι η μητέρα μου Βασιλική το γένος Μιχαηλίδη και πρέπει να είναιγύρω στο 1946-47. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από την κ. Τριάδα Κουντουρά-Ζενεμπίση.
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα -Ζενεμπίση.
Highslide JS
.
Highslide JS
.
Highslide JS
.
Επάνω ο πατέρας μου και η μητέρα μου γύρω στο 1949-50. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από την κ. Τριάδα Κουντουρά-Ζενεμπίση.
Highslide JS
.