Κάνετε κλικ με το ποντίκι για μεγένθυση των φωτογραφιών. Εάν θέλετε να λειτουργεί το δεξί κλικ για να αντιγράφετε τις φωτογραφίες στείλτε e-mail ...ΕΔΩ
Μπορείτε να στείλετε παλιές φωτογραφίες για να μπούνε μέσα στη σελίδα αυτή...ΕΔΩ


online επισκέπτες

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerΓια μας τους ορκισμένους φυσικούς, η διάκριση ανάμεσα στο παρελθόν, το παρών και το μέλλον, είναι μόνο μια ψευδαίσθηση ακόμα και αν είναι τόσο επίμονη. Άλμπερτ Αϊνστάϊν. 

online
επισκέπτες
 

Free WebSites Counters
Μοναδικοί επισκέπτες
Visit Counter  
Highslide JS
Ρούλα Γκλιάρα. Η φωτογραφία είναι από τον κ. Απόστολο Τσιακίρη.
Highslide JS
Ρούλα Γκλιάρα. Παρελάσεις Γυμνασίου Σουφλίου απο το 1965-1970. Η φωτογραφία είναι από τον κ. Απόστολο Τσιακίρη.
Highslide JS
.
Highslide JS
.
Highslide JS
.
Highslide JS
Ρούλα Γκλιάρα. Παρελάσεις Γυμνασίου Σουφλίου απο το 1965-1970. Οι φωτογραφίες είναι από τον κ. Απόστολο Τσιακίρη.
Highslide JS
Ο Παππούς και η γιαγιά μου, Τσιακίρης Απόστολος-Παττακός και Τσιακίρη Μαριάνθη. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από τον κ. Απόστολο Τσιακίρη.
Highslide JS
1991. Πασχάλης και Γιώργος Κουρούδης. Η φωτογραφία είναι από την κ. Μαρία Μάμμου.
Highslide JS
Φωτογραφία από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σουφλίου (Κούτσουρο). Η φωτογραφία είναι από τον κ. Νίκο Χούχο.
Highslide JS
Καλές φίλες δεξιά Αθηνά Τσιομπανούδη κ αριστερά Κλειώ Τιάμαρου! Η φωτογραφία είναι από την κ. Αθηνά Τσιομπανούδη.
Highslide JS
Η γιαγιά Αθηνά Τσιομπανούδη γνέθει. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από την κ. Αθηνά Τσιομπανούδη.
Highslide JS
1945 περίπου. Η γιαγιά μου Αθηνά Τσιομπανούδη δίπλα ακριβώς στην κοπέλα με το μωρό στην αγκαλιά, 14 ετών τότε μαθαίνει μοδίστρα. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από την κ. Αθηνά Τσιομπανούδη.
Highslide JS
ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ....Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ.....ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!Η φωτογραφία και τα σχόλια είναι από την κ. Δώρα Καπέλλα-Δαουλτζή.
Η φωτογραφία είναι από την κ. Δώρα Καπέλλα-Δαουλτζή.
Highslide JS
1979. Λυκόφως Σουφλίου. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από τον κ. Απόστολο Τσιακίρη.
1948. Η μητέρα μου και τα αδέλφια μου (πριν γεννηθώ εγώ) - Γιάννης - Θεόδωρος - Απόστολος -Παύλος - και οι γείτονες Σταμάτης, Σοφία. Η φωτογραφία και τα σχόλια είναι από τον αδελφό μου κ. Παύλο Φυλλαρίδη.
Highslide JS
Σήμερον σινεμά "Ήλιος" δύο μάνες στο Σταυρό του πόνου! !!!!. Η φωτογραφία είναι από τον κ. Σταμάτη Ούτσιο.
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τούλα Δαούτη.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από τον κ. Σταμάτη Ούτσιο.
Highslide JS
Γλυκιες αναμνησεις απο το Σουφλι του 60. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από τον κ. Χάρη Ανεμούδη.
Highslide JS
Η φωτογραφία μάλλον είναι του 30. Η φωτογραφία είναι από τον κ. Χάρη Ανεμούδη.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από τον κ. Χάρη Ανεμούδη.
Highslide JS
Ο ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ Σουφλιωτης του 18... δεν μπορώ να βγάλω άκρη.... είναι ο προπάππους μου Απόστολος Άνεμος... ήταν τότε που δεν υπήρχαν επίθετα,τα έπαιρναν από τα επαγγέλματα τους... κατά μια εκδοχή ήταν σιδηρουργός και το πήρε το Άνεμος απ' το εργαλείο που φυσάνε την φωτιά... κατά άλλη εκδοχή ήταν γρήγορος σαν άνεμος... μετά μπήκαν τα ..ουδης και έγιναν Ανεμουδης και από λάθος της κοινότητας το άλλο παιδί έγινε Ανεμουλης.... οι μοναδικοί σ'ολη την Ελλάδα κι αυτοί απ'το Σουφλί... ένα ήταν σίγουρο, ήταν ο πατέρας του παππού μου Χαραλάμπου Ανεμουδη και παππούς του πατέρα μου Κωνσταντίνου Ανεμουδη και προπάππους δικός μου του Χαραλάμπου Ανεμουδη δηλαδή... ήταν όλοι τους Σουφλιωτες..... είμαστε όλοι μας Σουφλιωτες!. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από τον κ. Χάρη Ανεμούδη.
Highslide JS
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 1969. ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΟΥ, ΓΛΥΣΤΡΑ ΑΙΔΟΝΑ, ΚΟΥΛΑ ΠΑΣΣΙΑ, ΓΟΥΛΑ ΠΑΣΣΙΑ, Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ. ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΝΥ ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΕΙΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ...Φωτογραφία και σχόλια από την κ. Βασιλεία Αρχοντούλη.
Highslide JS
1967. ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΝHΚΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΝΟ ΜΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΣΣΙΑ. ΣΤΗ ΦΩΤΟ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ. Φωτογραφία και σχόλια από την κ. Βασιλεία Αρχοντούλη.
Highslide JS
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΚΑΚΑΛΗ, ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΟΛΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ Η ΝΙΝΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ. Φωτογραφία και σχόλια από την κ. Βασιλεία Αρχοντούλη.
Highslide JS
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1963. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΩΤΗ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΣΟΥΛΑ ΜΠΟΥΔΑΛΕ, ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΩ. Φωτογραφία και σχόλια από την κ. Βασιλεία Αρχοντούλη.
Highslide JS
1959. Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΤΑΚΗΣ ΛΟΛΑΣ, ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΝΙΝΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΠΡΩΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΚΑΚΑΛΗ. Φωτογραφία και σχόλια από την κ. Βασιλεία Αρχοντούλη.
Highslide JS
1958. ΠΑΣΧΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ. Φωτογραφία και σχόλια από την κ. Βασιλεία Αρχοντούλη.
Highslide JS
1998 Ιούλιος. Τα δυο ξαδέρφια Μιχάλης και Θανάσης Αραμπατζής (ο πατέρας του Γιουρούκα Γιώργου Αραμπατζή) ενεννήκοντα οκτάρηδες αμφότεροι, προσπαθούν να βρουν τα εκατό τους χρόνια παίζοντας τάβλι. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΖΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 103 ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 101 ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ 1900. Φωτογραφία και σχόλια από την κ. Βασιλεία Αρχοντούλη.
Highslide JS
Χειρόγραφη αφιέρωση του παππού μου στο πίσω μέρος της φωτογραφίας.... Φωτογραφία και σχόλιο από την κ. Βασιλεία Αρχοντούλη.
Highslide JS
1979 στα εγκαίνια της καλύβας του παππού μου Μιχάλη Αραμπατζή. Εχει μαζευτει ολη η γειτονιά της γελαδαριάς και ο Παπαγιώργης ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ! Διακρίνω τους Κούλα Πασσιά, Αθανασία Αραμπατζή (η γιαγιά μου), ο αδερφός της Παύλος Λόλας και τη γυναίκα του Ελένη, Μόσχο Μουστακίδη και τη γυναίκα του Σουλτάνα,τον Δημητρό Γλύστρα με την σύζυγο Αιδόνα, τα ξαδέρφια μου Μίμη και Παύλο Πουλάκο, καθως και την Κοτσάνη Ελένη. Εγώ είμαι το ξανθό κοριτσάκι μπροστα. Ο παππούς μου Μιχάλης Αραμπατζής και δίπλα του ο Παπαγιώργης. Θυμάμαι έμενε απέναντι απ το σπίτιμας και τα ράσα του μύριζαν πάντα ..."ψωμάκι".!!!. Φωτογραφία και σχόλια από την κ. Βασιλεία Αρχοντούλη.
Highslide JS
1936 26 Απριλίου στο δημοτικό γήπεδο Σουφλίου. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από τον κ. Απόστολο Τσιακίρη.
Highslide JS
1955. ΟΙ Παλιοί είχαν όρεξη! Δεύτερη μέρα γαμου της Αρχοντουλας Γκιριτζα! Καρναβαλια=γαμπρός η θεία μου Αθανασία Ζωιδη, Νυφη=Αθηνά Ανδρουδη. Ο Θείος μου Πασχάλης Ζωιδης Η Δήμητρα Ανδρουδη. Εγώ με τα καλά μου και κάτι αμπαλοτις Ναα. Η φωτογραφία και τα σχόλια είναι από τον κ. Σταμάτη Ούτσιο.
Highslide JS
12.4.1952. Θεατρική παράσταση στο Β' δημοτικό σχολείο. "Ο δρόμος της ευτυχίας". Στο κέντρο καθιστός ο δήμαρχος κ. Σεϊτανίδης, στην πίσω σειρά 2ος από δεξιά ο Κ. Μπαμίδης, δεξιά του καθιστή η κυρία Ματούλα. Η φωτογραφία είναι από την κ. Τέτα Βαλτογιάννη και τα σχόλια από την κ. Τέτα Βαλτογιάννη και τον κ. Σταμάτη Ούτσιο.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από την κ. Τριάδα Κουντουρά Ζενεμπίσι.
Highslide JS
1969. Η φωτογραφία είναι από τον κ. Σταμάτη Ούτσιο.
Highslide JS
Η φωτογραφία είναι από την κ. Αρετή Ούτσιου .
Highslide JS
1963. Δημοτικα Σφαγεια Σουφλιου. Απο αριστερα Μπρικας Παυλος, Βλασακουδης Αποστολος, Μισοπαπας Τριαντάφυλλος, Παπαλεξανδρής Γιάννης (Γκάνα), Σκουρδας Μπαμπης, Νασιος Σγηκος, Πασχαλης Δελης, Χρηστος Κουκος, Γιωργης Κουκος. Η φωτογραφία είναι από τον κ. Γιάννη Βλασακούδη.
       
Μπαλέτο Β' Δημοτικού. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από την κ. Άννα Σερέτη.
1967. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ΤΑΞΗ ΣΤ' Β΄ΔΗΜΟΤΙΚΟ. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από την κ. Άννα Σερέτη.
1969. ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΚΑΚΑΛΗ. Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από την κ. Άννα Σερέτη.
Η φωτογραφία και το σχόλιο είναι από την κ. Νίτσα Τσιακίρη.